Atte ehdolla piiriin

Hämeenlinnalainen Atte Kesti, 22, on asettunut ehdolle Hämeen partiopiirin varapuheenjohtajaksi. Uudet hallitusjäsenet valitaan piirin syyskokouksessa Tampereella 16.11.2019.

Aten juuret ovat Kaskenkaatajissa, jossa hän on harrastanut partiota 8-vuotiaasta sudenpennusta asti. Lippukunnassa hän on toiminut mm. vartionjohtajana, nettivastaavana sekä viimeisimpänä kolme vuotta lippukunnanjohtajana. Myös aluejärjestö Hämeenlinnan alueen partiolaiset tuli Atelle tutuksi, kun hän toimi kaksi vuotta järjestön sihteerinä.

Lippukunta- ja HAP -pestien lisäksi kokemusta partiotoiminnasta on Atelle kertynyt kahden piirin sekä keskusjärjestön Suomen Partiolaisten pesteissä etenkin viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden parissa.

Atelle tärkeitä arvoja ovat avoimuus, toisten kunnioittaminen ja yhdessä tekeminen. Näiden arvojen mukaan hän pyrkii toimimaan elämässään. Partio on antanut hänelle nuoruudessa paljon, ja nyt hän haluaisi olla isosti antamassa partiolle takaisin.

Piirin varajohtajana Atte haluaisi edistää avoimuutta ja tasapuolisuutta, kasvua unohtamatta. Kasvu tehdään ensisijaisesti laadukkaalla ja houkuttelevalla toiminnalla, johon halutaan mukaan. Partiotoimintaa voi harrastaa monella tapaa, ja tätä monipuolista kokeilevaa kulttuuria Atte haluaa olla edistämässä.

– Jukka Niemi