Elomessut 2019

Elomessut järjestetään jälleen 10.-11.8.2019 Verkatehtaan alueella.

Hämeenlinnan Alueen Partiolaiset ry osallistuu messuihin omalla osastollaan, jossa esitellään partiotoimintaa ja yhdistyksen jäsenlippukuntia.

Osastolle pystytetään pieni leiri, jossa on puolijoukkueteltta, laavu ja mallinuotio sekä leiripöytä, jonka ääreen voi istahtaa vaikka keskustelemaan partiosta kiinnostuneiden kanssa.

Lisäksi osastolle tulee leirikeittiö, josta näytteilleasettajat saavat evästä ja virvokkeita.

Osaston rakentaminen tapahtuu perjantaina 9.8. klo 16.00 alkaen. Samalla osastolla pidetään HAP jäsenlippukuntien johtaja- ja vaeltajatapaaminen, johon kaikki kohderyhmään kuuluvat ovat tervetulleita.

Osastolle tulee yleisökilpailu, esim repun ja rinkan painojen arviointi, eli kaksi sarjaa, toinen lapsille ja nuorille ja toinen aikuisille. Osallistumislipukkeella kerätään osallistujien yhteystietoja (sähköposti), jolloin heitä voidaan vielä messujen jälkeen muistuttaa alueen partiotoiminnasta ja lippukunnista.

Osastolla ei jaeta paperiesitteitä eikä sinne pystytetä lippukuntien esittelytauluja, vaan osastolle tulee yksi iso kartta, johon lippukuntien kolot on merkitty QR-koodeilla. Koodin lukemalla kiinnostuneet pääsevät lippukunnan esittelysivulle joko nettiin tai Facebookiin.

Osastolla tarvitaan jatkuvasti 4-6 esittelijää, jotka hoitavat esittelyt ja järjestävät esim. kädentaito- ym omia ohjelmanumeroita. Esittelijät voivat katsoa itselleen sopivat ajat ja ilmoittautua: bit.ly/2HYHfZL

Lisätietoja: tapahtumat@hap.partio.fi

– Jukka Niemi