Tervetuloa vuosikokoukseen

Hämeenlinnan alueen partiolaisten sääntömääräinen vuosikokous järjestetään VAIN etänä vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Kaikki alueen partiolaiset ovat tervetulleita kuuntelemaan kokousta Google Meetin kautta. (Huom! Aiemmasta lippukunnille lähetetystä postista poiketen, kokousta ei siis järjestetä Poltinahon seurakuntatalolla.)

Kokousaika: torstai 11.3.2021 klo 18

Linkki kokoukseen: https://meet.google.com/ffd-qesw-gmf

Valtakirjat: Etäkokousta varten lippukunta täyttää valtakirjan, jolla määrää virallisen kokousedeustajansa. Valtakirja toimitetaan ennen kokousta Hapin sihteerille Retkulle (hapsihteeri@gmail.com, p. 040 6352435) skannattuna tai kuvana sähköpostiin tai whatsappiin.

Uusia hallitusjäseniä etsitään! Jos tunnet kipinän itse tai jonkun jota kiinnostaisi Hapin hallituksessa työskentely, ilmoita itsestäsi Hapin sihteerille tai muille hallitusjäsenille. Voit myös vain tulla mukaan vuosikokoukseen!

Huom! Vuosikokouksessa käsitellään ehdotusta sääntöjen muuttamisesta. Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi löytyy vuosikokouspapereista. Avuksi olemme myös tehneet ylimääräisen dokumentin (erillinen tiedosto), josta näet mitä kohtia vuosikokouksessa esitetään muutettaviksi.